Eskişehir EmlakEskişehir EmlakEskişehir EmlakEskişehir EmlakEskişehir EmlakEskişehir EmlakEskişehir EmlakEskişehir EmlakEskişehir EmlakEskişehir EmlakEskişehir EmlakEskişehir EmlakEskişehir EmlakEskişehir EmlakEskişehir EmlakEskişehir EmlakEskişehir EmlakEskişehir Emlak

30 Mart 2015 Pazartesi

Hep vardı sanki o

Papatya ve Dolunay olalı günler günler oldu, o kadar güzel bir şey ki bu ayın her 29'unda o geceyi hissetmek o anı tekrardan yaşamak..
Papatyayla musmutlu devam eden günler Rabbimize sonsuz şükürler olsun ki sevdamız her geçen gün büyüyor, her geçen gün sımsıkı oluyor çift olan kalpler bir bakmışsn teke dönüşüyor..
Onunla her yeni güne uyanmak, hayata onunla başlamak, hayatın her anında onunla olmak öyle güzel ki anlatılması yazılması imkansız birşey..
Şuan onunla oluşumuzun ardından aylar geçmiş ve herşey dün gibi sanki sanki doğduk doğalı berabermişiz gibi onsuz\bizsiz bi an yokmuş gibi hissediyoruz bu öyle tatlı ki hayatımız dahada anlamlaşıyor böylece..

Bu aralar şöyle bir algıda söylenmeye başlandı bizim aşkımız günlerdir aylardır büyüdüğü için;

" Ayrılırsanız ya ?  "

Ahir deyip, besmeleyle başlamışız biz bunu düşünür müyüz !
Dünyevi bir aşk olsa, dünya zevki için olsa dedikleri doğru fakat, günaha girmemek günaha düşmemek için bir olup birlik oluyoruz. Sözün en anlamlısını demek gerekirse biz Allah için seviyoruz, Allah için olan birşeyde nasıl bir kötülük olabilir ki. Yıllar sonra hala ayrılmamışlar diyecekler ve onlarda anlayacaklar ahiri bir sevda neymiş diye, dünyevi aşkla bağlı olanlara inşaAllah aşılayabiliriz Allah için sevmeyi papatyamla ileride ...

Aşk bu Allah'a adanmışlıkla,
Aşk bu Allah'a sonsuz umutla,
Ask bu Allah olan ufuğunda..

Rabbim bu aşkımızı daim kılsın, biz dua ile olacağına inaniyoruz, Allah için seviyoruz ve ayrılık aklımıza dahi gelmiyor, Sahi ayrılık ne demek bağlanmak mı ?! Kopmamak mı ?! Bizim için farklı bir anlamı var bu anlamlarıyla çok güzel bir kelime galiba ;)

Geldim sana yâr, seni senden alıp bana aşk eyledim,
Geldim sana yâr, aşk pınarına koşmak, aşk muhabbeti için sana geldim..
Geldim sana yâr, cennete koşmak için, hayatı aktifleştirmek için sana geldim,
Aaah geldim işte yâr, seni gördükçe Allah'ı hatırlamak için sana geldim..

Geldim sana yâr,
Geldim de seni her an, her zaman sevdim,
Geldim de seni nefes bildim, Geldim de seni ben bildim BİZ bildim ! ..


Seni Çook Seviyorum Ahirimmm !!
İyiki benim kadınım oldun, nice güzel günlere Allah aşkı ile..

                                          Dolunayın  ...